Wie ben ik
Volière

De Zutphense klusbus is een eenmansbedrijf met persoonlijke aandacht dat zich richt op particulieren in en rond de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Ik, Peter Meint, ben een vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend klusjesman. Ik heb ruime ervaring met het installeren van elektra & waterleidingen, timmerwerk en allerhande kleine klussen in huis. Ik heb hiervoor gewerkt onder de naam Heidabouw. Onder deze naam heb ik verschillende badkamers en toiletten gerenoveerd, isolatiewerkzaamheden uitgevoerd en andere grotere werkzaamheden verricht.

Nu heb ik mij gespecialiseerd in de kleinere klussen, o.a. het helpen van oudere mensen bij aanpassingen in hun woning of bij werkzaamheden die fysiek te zwaar zijn geworden. Andere kleine klussen, zoals het vervangen van een stopcontact, het repareren van de deurbel, schilderwerkzaamheden of het aanleggen van een laminaatvloer horen ook tot mijn werkzaamheden. Door mijn ruime ervaring kan ik actief met de klant meedenken en toe werken naar een eindresultaat waar de klant tevreden mee is.

Spreekt bovenstaande je aan dan sta ik graag voor je klaar.

Wil je overleggen of een offerte aanvragen? Neem dan hier contact op. Bellen mag natuurlijk ook op 06-49892605

Scroll naar boven